Ułatwienia dostępu

Panie z KGW miały możliwość przyjrzeć się jak również wziąć czynny udział w tworzeniu smakowitych potraw pod okiem mistrza kuchni Remigiusza Rączki. Do przygotowania dania głównego użyto mięso, z którego uformowano a’la pulpety, do tego sos z marchewką i ryż. Dodatkowo wykonana została warzywna sałatka, a na deser mleczny smakołyk z sosem żurawinowym, owocami leśnymi, płatkami migdałów i ziarnami, z miodowym akcentem.

kgwbukow1
kgwbukow2
kgwbukow3
kgwbukow4
kgwbukow5
kgwbukow6
kgwbukow7
kgwbukow8
kgwbukow9
kgwbukow10
kgwbukow11
kgwbukow12
kgwbukow13
kgwbukow14
kgwbukow15
kgwbukow16
kgwbukow17
kgwbukow18
kgwbukow19
kgwbukow20
kgwbukow21
kgwbukow22
kgwbukow23

Realizowane Projekty