Ułatwienia dostępu

Uczestnicy warsztatów, które miały miejsce 26 kwietnia, stworzyli niezwykłe dania. Była to zupa kminówka, danie główne w postaci pstrąga potokowego z pieczonym ziemniakiem i czosnkiem niedźwiedzim oraz na deser mus czekoladowy.

Oprócz tego podczas warsztatów można było obejrzeć i skosztować dzieła i wyroby regionalne.

img_9495
img_9500
img_9511
img_9515
img_9516
img_9519
img_9520
img_9521
img_9522
img_9523
img_9524
img_9525
img_9526
img_9527
img_9529
img_9530
img_9531
img_9532
img_9533
img_9535
img_9536
img_9537
img_9538
img_9539
img_9540
img_9541
img_9543
img_9544
img_9545
img_9546
img_9548
img_9551
img_9559
img_9560
photo-2022-04-27-08-10-54
photo-2022-04-27-08-11-23

Realizowane Projekty