Ułatwienia dostępu

W województwie wielkopolskim w Śmiglu powstało smakowite ciasto drożdżowego dla insulinoopornych i z cukrzycą typu 2, bigos po cygańsku z kaszą jaglaną, udka duszone w jabłkach z kaszą, tapioka zapiekana oraz łosoś na szparagach z kremem szparagowym.  

W Małopolsce było równie smakowicie. Powstały takie dania jak Truskawkowy Mus z imbirem, limonką, lodami waniliowymi i posypką z piernika, udko z kaczki z sosem z borówki brusznicy z pieczoną młodą kapustą i kaszą gryczaną, kminkówka oraz kwaśnica na żeberku.

Natomiast w województwie mazowieckim w Chruślicach królowała ryba, zielona sałatka, duszone mięso z sosem oraz jajka.

etnofitostatnie1
etnofitostatnie2
etnofitostatnie3
etnofitostatnie4
etnofitostatnie5
etnofitostatnie6
etnofitostatnie7
etnofitostatnie8
etnofitostatnie9
etnofitostatnie10
etnofitostatnie11
etnofitostatnie12
etnofitostatnie13
etnofitostatnie14
etnofitostatnie15
etnofitostatnie21
etnofitostatnie22
etnofitostatnie23
etnofitostatnie24
etnofitostatnie25
etnofitostatnie26
etnofitostatnie27
etnofitostatnie28
etnofitostatnie29
etnofitostatnie31
etnofitostatnie32
etnofitostatnie33
etnofitostatnie34
etnofitostatnie35
etnofitostatnie36
etnofitostatnie37
etnofitostatnie38
etnofitostatnie39
etnofitostatnie210
etnofitostatnie211
etnofitostatnie212
etnofitostatnie213
etnofitostatnie214
etnofitostatnie215
etnofitostatnie216
etnofitostatnie217

Realizowane Projekty